FRISK START

Arrangør : House of Movement og ST13

Kl 10.30 - 14.30

Biletter :

www.clients.mindbodyonline.com


FRISK START - en inspirasjonsdag med Kjartan Skjelde og Anette Bonnez
 
Bli med på en unik dag med inspirasjon og smarte triks for en frisk livsstil.

Dagen starter du sammen med Anette Bonnez på House of Movement. Anette guider deg gjennom en god økt med funksjonell trening med motiverende veiledning. Avsluttes med velgjørende strekk og deilig avspenning. Åpent nivå.

Deretter spaserer vi ned til St 13, hvor du får servert smoothie av Kjartan Skjelde. Kjartan gir deg et inspirerende foredrag ”hvorfor lage mat fra bunnen av”. Deretter deler han sine beste matlagings-tips og viser en middagsrett på 20 minutter. Vi avslutter med lunsj her på St 13.

Tid: kl 10.30-14.30
Dato: 10. april
Pris: 690 kr
Dette er inklusiv trening og mat denne dagen.


Kjartan Skjelde er kokk og restaurant-grunder. Han startet blant annet Tango bar og kjøkken for 14 år siden. For utenom å drive restaurant er Kjartan også kokebokforfatter og programleder for Tv3. Kjartan brenner for at vi skal spise mat laget fra bunnen av. Ikke bare smaker det bedre men du får en helsemessig gevinst med på kjøpet.

Anette Bonnez er utdannet Fysioterapeut, pilates-instruktør og medisinsk trener. Hun har over 13 års erfaring som instruktør og pt, og driver i dag House of Movement. Anette sin drivkraft er å formidle bevegelse som medisin, energi-boost og glede. 

Velkommen til FRISK START dag sammen med oss!

Onsdag, 10. april 2019