Velkommen til ByBarn

Artikkelbilde: 
Tekst

Program

 

Geoparken

kl.12-14     Fargefabrikken. Lag din egen skulptur i lufttørkende fargerik leire. Lek med form og farge. Vi prater om skulpturer og diskuterer tema som materiale, uttrykk, motiv og opplevelse. Verkstedet egner seg for alle.
kl.12-14  Stavanger Kunstmuseum. Velkommen til malerverksted "Plast og salt" i Geoparken.
Stavanger kunstmuseum inviterer til spennende malerverksted der vi utforsker ulike maleprosesser ved hjelp av utradisjonelt verktøy.
Vi drypper, blåser, trykker og beveger oss frem til abstrakte former.
kl.14-16 Kunsthall Stavanger med Margrethe Aanestad basert på arbeidene til Renate Muller.
kl.14-16 Artvanz. Hva skjer når vi tøyser med våre sanser og vante tegnemetoder, og i tillegg lar oss inspirere av overraskende, kanskje til og med uvant, elektronisk non-figurativ lydkunst i prosessen?
kl.13-13.30 Pippa Pirat. Pippa Pirat er en barneforestilling om Pippa som lurer seg ombord på et sjørøverskip, og hva som skjer når hun blir oppdaget og skuta er langt til havs...
kl.14-14.15 Konsert med Stavanger Kammermusikkfestival.
Stavanger Kammermusikkfestival er med på ByBarn og stiller med gitaristene Robin Methlie og Asgeir Aarøen som presenterer klassiske perler for barn!
 

Søregata 30

kl.12-14 Arkeologisk Museum (workshop)
Inviterer barna til å lage sine egne vikingmasker.
kl.13-13.15 Konsert med Stavanger Kammermusikkfestival.
Stavanger Kammermusikkfestival er med på ByBarn og stiller med gitaristene Robin Methlie og Asgeir Aarøen som presenterer klassiske perler for barn!

 

ArkadenTorgterrassen

kl.12-15

Drop inn workshop av og med Metropolis med Tore Pang Lær og mikse sanger og lage beats.
Gjett ulike musikk-sjangere med Mablis Festivalen som stiller med egen lyttestasjon for barn. Her kan du bli med i en konkurranse hvor premien er en familie til Mablis-festival 8.-9.juni! (2.etg, Arkaden)

VRKaden stiller med VR-spill for små og store samt konkurranse med flotte premier som gratis time på VRKaden, kinobilletter og gavekort til Arkaden Torgterrassen.
(2.etg, Torgterrassen)
Kitch´n sørger for god stemning med steking av vafler!

kl.14.45-15 Konsert med Stavanger Kammermusikkfestival.
Stavanger Kammermusikkfestival er med på ByBarn og stiller med gitaristene Robin Methlie og Asgeir Aarøen som presenterer klassiske perler for barn!
 

Sølvberget SF Kino

kl.12, 13 og 14 Filmkraft Talent presenterer, i samarbeid med SF Kino Stavanger, "mini barne-kortfilmfestival med lokalt fokus".
Filmvisningene er i Sal 7. SF Kino Stavanger. Hver visning varer i 40 minutter. GRATIS!
kl.12-14 Filmkraft Talent stiller også med egen stand utenfor Sølvberget med informasjon om tiltakene sine og gjennomfører også en filminnspilling, hodefilm, som alle kan delta på under ByBarn.

 

Vågen

kl.13-15 Fiskekonkurranse i regi av Stavanger Maritime Museum. Hiv ut snøret og prøv fiskelykken fra Strandkaien! En biolog fra Stavanger museum er med og utforsker fisken på både utsiden og innsiden, og du kan få ekstra gode tips og vink for å fisken til å bite fra medlemmer i Stavanger og Rogaland jeger- og fiskerforening. Det blir diplom til alle og premier gis for flest fisker fått på kroken og for største fisk målt i vekt.
 

Tegnestuen i Øvre Holmegate

kl.12-16 Hilde og Hege i Tegnestuen har tegneverksted og ansiktsmaling for barn i alle aldersgrupper.

 

Oljemuseet

kl.12-16 Egen aktivitetsløype og gratis inngang for barn.