Nyåpning av Sørbø Undertøy

Artikkelbilde: 

Torsdag 9.juni kl. 10.00 åpner Sørbø Undertøy dørene i Østervåg 10 igjen.
Torsdag 9.juni kl. 10.00 åpner Sørbø Undertøy dørene i Østervåg 10 igjen.Tekst

Torsdag 9.juni kl. 10 åpner Sørbø Undertøy dørene i Østervåg 10

I april lukket dørene til Sørbø Undertøy i Østervåg, men bare to måneder senere, torsdag 9.juni kl. 10.00, åpner dørene på nytt igjen. Siri Sørbø Engeseth satser med frisk kapital og nye krefter, i Stavanger sentrum.

- Butikken skal fortsatt hete Sørbø Undertøy siden navnet er godt kjent, forteller daglig leder Siri Sørbø Engseth.

- Vi skal spisse oss på det vi er best til, nemlig å yte den ypperste service og gi kunden kompetent råd og veiledning. En så tradisjonsrik butikk som Sørbø Undertøy og etablert merkevare i regionen fortjener å leve videre gjennom ny satsing, sier Siri Sørbø Engseth.

Det er daglig leder i Stavanger Sentrum AS, Cecilie Christ, enig i.

- Det er veldig gledelig at Sørbø Undertøy åpner igjen. Butikken har vært en aktør i Stavanger sentrum i mange tiår og det er absolutt grunnlag for videre drift. Vi ser at butikken har en etablert kundekrets som setter stor pris på nyåpningen, men flere vil nok få opp øynene for butikken, servicen og kunnskapen som tilbys der, sier Cecilie Christ.

Sørbø Undertøy skal som tidligere føre undertøy, badetøy, nattøy og strømper. De største leverandørene til Sørbø Undertøy er Triumph og Chantelle. Andre leverandører er Marlies Dekkers, DKNY, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Femilet, Calida, Oroblu og Wolford. Det vil også komme nye, spennende merker utover høsten.

Sørbø Undertøy har inngått avtale som samarbeidene medlemsbedrift i Stavanger Sentrum AS og er således med og bidrar i et viktig fellesskap blant de næringsdrivende i sentrum.