Markeder i Stavanger

Artikkelbilde: 
Tekst

Er du på jakt etter hjemmestrikkede votter, kortreist mat, kunst eller unike keramikkskåler så vil du finne det i byen. Har du brukte klær å selge, bøker eller annet finnes det et marked for deg også.

Her er oversikten over markedene i Stavanger sentrum

Marked Sted Dato og tid

Popup marked i Østervåg: Et mikset marked med utvalg som vil variere fra den ene gangen til den andre, men med et stort fokus på secondhand klær, accessories og interiør.

Østervåg 10, 

gamle Holgersen 2.etg

Hver lørdag fra 16.november til og med 21.desember    Kl.11:00-16:00

Kunstmarked på Tou: Velkommen til husets første kunstmarked. Her får du se glimt av det som blir skapt innenfor veggene på Tou. På Tou kunstmarked får du muligheten til å både se og kjøpe kunst, og kanskje er det nettopp her du oppdager et kunstnerskap du ikke kjente fra før av.
På markedet vil du finne samtidskunst og kunsthåndverk i medier som; tegning, grafikk, video, installasjon maleri, skulptur, tekstil og fotografi. Noen av kunstnerne selger kunstkort, tøynett, kunstbøker, plakater og lignende, noe som gjør at det finnes kunst i mange ulike prisklasser. 

Tou 

Kvitsøygata 25-

Søndag 1.desember kl.12:00-16:00

Julemarked i Gamle Stavanger: Gamle Stavanger pynter seg til jul og inviterer til tradisjonsrikt julemarked med koselige juleboder, kafeer og åpne verksteder. Planleggingen er godt i gang og programmet kommer snart.

Gamle Stavanger 

Søndag 1.desember kl.11:00-16:00

Julemarked Stavanger: blir et spennende julemarked med varierte og kule varer som kunsthåndverk, kunst, julegaver, design, redesign, vintage, smykker, tilbehør og en egen avdeling med klær. Vi håper også på julekranser og andre spesialiteter som hører den varme juletiden til!

Comfort Hotel Square på Løkkeveien Søndag 1.desember kl.13:30-18:00

Julemarked på Domkirkeplassen: Velkommen til årets koseligste julemarked i hjertet av byen. På dette markedet vil du finne lokale varer fra lokale produsenter, alt fra hjemmestrikkede votter, luer, julepynt, røkelaks, honning, kranser og mye, mye mer.

7. og 14.desember vil også Bondens marked Rogalans være en del av markeded.

Domkirkeplassen Stavanger

5.-8.desember og 12.-15.desember.

Åpningstidene er: torsdag og fredag kl.12:00-17:00,   lørdag kl.11:00-15:00 og søndag kl.14:00-18:00

     

Med forbehold om feil og endringer!