Idretts og aktivitetsdag

Artikkelbilde: 
Tekst

Lørdag 5.mai arrangerer Stavanger Sentrum AS idretts og aktivitets dag i sentrum. Dagen blir arrangert sammen med Kreftforeningen, Yoga for alle, Frisklivsentralen Stavanger, Aktiv Kompis, Slakkfisk, Viking Fotball, Fjällräven, Naprapatlandslaget Stavanger, Freedome trampolinepark, PT-service og Røde Kors hjelpekorps.Sammen skal de lage en interessant og gøy aktivitetsdag for store og små. I tillegg retter man fokus mot viktigheten av fysisk aktivitet i hverdagen.

Denne dagen blir det aktiviteter for både store og små i hele byen.
Alle aktivitetene er gratis og foregår fra kl.12-15 hvis ikke annet er oppgitt.

Program

Søregata 30
Bamseklemmer og ansikstmaling for alle aktive barn

Yoga for alle
kl.12-12.30 og kl.13.30 Yin mindfullness, Wong
kl.12.45-13.15 og kl.14.15 Mindfullness, Seglem

Arneageren
Fotballdart og fotballbinge med Viking fotball. I tillegg kan du kjøpe billetter til 16.mai-kampen og selvsagt litt Viking-effekter

Torget
Frisklivssentralen Stavanger, Aktiv Kompis og Kreftforeningen står klar til å hjelpe deg til å finne hverdagshelsa med aktiviteter som passer akkurat deg.
Det blir også rebusløp hvor du kan vinne en flott gullmedalje!
Kom og møt Naprapatlandslaget Stavanger! Her kan du få vite litt om hva de gjør og delta i en quiz. Trekning av flotte premier kl.14.30.
Pt-service er på plass med forskjellige styrke og utholdenhets konkurranser som passer for både barn og voksne. Quiz med forskjellig trening og PT-service spørsmål. Røde kors hjelpekorps viser deg hvordan du kan utføre HLR. De har også med en ambulanse.

Domkirkeplassen

Hvor god balanse har du? Her kan du treffe Slakkfisk og få testet det ut!     Freedome trampolinepark er på plass og viser frem triks og ferdigheter. Du får prøve selv også.

Fjällräven setter opp telt midt i byen og byr på litt Real turmat også.

Med forbehold om feil og endringer