Harbour Cafe & Bowl nyåpnes som Lucky Bowl & Lounge
Harbour Cafe & Bowl åpnet i Tårngalleriet, midt i Stavanger sentrum i 2002 av Rune Skandsen. Han hadde da et par andre bowlinghaller i distriktet. Satsningen i Stavanger var helt unik med både restaurant og bowling i samme lokale og mange mente det ikke ville fungere. Men det stoppet ikke gründeren. Heldigvis må man si, for Harbour Cafe & Bowl har gledet mange, mange gjester siden oppstarten og har vist seg å være en kjempesuksess. Konseptet er meget populært både for bedrift og privatpersoner som skal ut å kose seg litt ekstra.
Harbour har en tid vært en del av Lucky Bowl konsernet og nå er tiden inne for å lansere et nytt og enda bedre konsept. Harbour stengte 10. februar og nyåpnes 1. mars som Lucky Bowl & Lounge.
Alt skal rives. Alt!
Lucky Bowl & Lounge som åpner midt i Stavanger sentrum skal bli vårt nye flaggskip, sier Rune. Vi åpner Stavangers fresheste og kanskje mest trendy restaurant med bar og bowling som valgfritt tilbehør. Vi kaller det Eatertainment. På menyen vil du finne mange av de kjente amerikanske klassikerne; biff, spareribs og burgers som du alltid har funnet på menyen her. I tillegg kan vi røpe at det vil komme noen saftige nyheter og en rekke veganske smakfulle retter.
Nyåpning 1. mars
Vi har vært i planleggingen med svært dyktige arkitekter lenge og nå er vi klar for å begynne totalrenoveringen. Det blir 3 hektiske uker med byggeaktivitet. Men dette har vi gjort mange ganger før sier Rune som gleder seg enorm til å åpne dørene og vise frem det nye konseptet fredag 1. mars. Da inviterer vi til nyåpning og byr på enkel servering og gratis bowling fra kl. 20. Vi ruller ut den røde løperen og ønsker hele Stavanger velkommen til fest!