Bylørdag
Velkommen til en kjempekjekk bylørdag med spennende aktiviteter i Kiellandshagen og stort marked på Torget med Bondens marked, lokalt håndtverk og streetfood.

Kl.10-16 på Torget

Bondens marked Rogaland
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra produsenten. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked. Som oftest vil du finne oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker.

Kl.11-16 på Torget

Marked
Lokale håndtverkere kommer med selvproduserte varer. Det blir også stor foodcourt med lokal streetfood. Her varierer det fra belgiske vafler med jordbær, pasta, veganske sandwicher og pølser.

Kl.12-15 i Kiellandshagen

Verdens Aktivitetsdag
I samarbeid med Frisklivssentralen og Stavanger Sentrum, ønsker vi å markere Verdens aktivitetsdag - og DU er invitert!
Vil du prøve å klatre, fekte, vise triksene dine på trampolinen eller bli med i trekningen av en pulsklokke? Denne dagen handler om fysisk aktivitet, men kun en av tre i den voksne befolkningen oppfyller Helsedirektoratets anbefalinger om «Dine30»- minutters fysisk aktivitet hver dag. Ta med hele familien og bli med og lek og lær mer om hvorfor fysisk aktivitet er viktig for deg.
Kiellandshagen (parken like ved Kongsgård og Breiavatnet) i Stavanger sentrum er stedet å være fra kl. 12–15 på lørdag 11.mai.
Vi setter opp trampoline, klatretårn, hoppeslott, fektepist, slakk line, rebusløp med premie, tennisbane etc. I tillegg har vi en del speideraktiviteter og muligheten til å prøve seg på verdensrekorden i planke.